Ξεκινούν από τις επόμενες μέρες οι διαδικασίες για προσλήψεις στον Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ για μόνιμο προσωπικό σε διάφορες υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα ανοίγουν 226 θέσεις οι οποίες αφορούν τον χώρο της υγείας και για την κάλυψη των οποίων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν τις σχετικές αιτήσεις τους συνοδευόμενες από τα δικαιολογητικά το αργότερο μέχρι και την 16η Νοεμβρίου του 2015.

Ο διαγωνισμός αφορά πτυχιούχους ΑΕΙ και υποψήφιους υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Αμέσως μετά την λήξη της προθεσμίας κατάθεσης δικαιολογητικών για προσλήψεις στο χώρο της υγειας και συγκεκριμένα την 17η Νοεμβρίου και με διάρκεια έως και την 1η Δεκεμβρίου 2015 ξεκινά η καταθεση δικαιολογητικών για την πρόσληψη πτυχιούχων ΤΕΙ και απόφοιτους λυκείου.

Ως τις 16 Νοεμβρίου πρέπει να υποβληθούν και οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων για πρόσληψη στη ΔΕΗ και τον ΔΕΔΔΗΕ για 112 θέσεις τεχνιτών και διοικητικών.

Στις 20 Νοεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τον διαγωνισμό της ΥΠΑ για ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Από την 12η Νοεμβρίου ξεκινά και η διαδικασία καταγραφής των αδιόριστων επιτυχόντων του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 2.000 κενών θέσεων.

Τέλος εργάτες, γυμναστές, καθηγητές μουσικής θα κληθούν να καλύψουν 318 κενές θέσεις που είναι κενές αυτή τη στιγμή σε 47 δήμους της χώρας, ενώ στις 16 Νοεμβρίου λήγει και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 154 εποχικών υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ.