Το Δ.Ε.Κ.Α σε εκδήλωση του «Κινήματος Ευθύνης» στην Θεσσαλονίκη

Αναχωρεί αύριο για την Θεσσαλονίκη, αντιπροσωπεία του Δικτύου Επιχειρηματικότητας Καινοτομίας και Ανάπτυξης αποτελούμενη από μέλη του Δ.Σ, εκπροσώπους των Επιχειρηματικών Επιτροπών του φορέα και επιχειρηματίες -επαγγελματίες μέλη του Δ.Ε.Κ.Α. προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του «Κινήματος Ευθύνης» το οποίο εγκαινιάζει τις δραστηριότητες του στην συμπρωτεύουσα.

Το Δ.Ε.Κ.Α, το οποίο ανήκει στους βασικούς χορηγούς επικοινωνίας του νέου αυτού κοινωνικο - πολιτικού σχήματος, καλεί τα μέλη του που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη να παρευρεθούν στην επίσημη παρουσίαση των θέσεων του «Κινήματος Ευθύνης», στο ξενοδοχείο HolidayInn (Μοναστηρίου 8 - τηλ.2310536100) την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 2015 και ώρα 19.00 μ.μ.

Κατά την διάρκεια της τριήμερης παρουσίας τους στην συμπρωτεύουσα, τα στελέχη του Δικτύου Επιχειρηματικότητας Καινοτομίας και Ανάπτυξης θα συναντηθούν με τοπικούς επιχειρηματικούς και επαγγελματικούς φορείς καθώς και με αντίστοιχα θεσμικά όργανα και θα επισκεφθούν την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τέλος στο περιθώριο της επίσκεψης έχει προγραμματιστεί μια σειρά από επαφές και συνεργασίες με επιχειρήσεις μέλη του από τη Βόρειο Ελλάδα.