Την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη 2015, στις 19.00 μ.μ στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο "Τιτάνια", ένας πολιτικο-κοινωνικός φορέας με στελέχη που προέρχονται κυρίως από τον ιδιωτικό τομέα, το "Κίνημα Ευθύνης" κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση του και παρουσιάζει τις θέσεις του σε μέλη και φίλους.

Όπως δήλωσαν οι οργανωτές της εκδήλωσης " η αναπτυξιακή πορεία της χώρας και η καταπολέμηση της ανεργίας είναι δύο από τους πλέον βασικούς άξονες για την ανάκαμψη της οικονομίας της πατρίδας μας" τονίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο που καλείται να αναλάβει ο ιδιωτικός τομέας στην προσπάθεια του να στηρίξει την επανεκκίνηση της παραγωγικότητας "σε ένα υγιές, δημιουργικό και καινοτόμο περιβάλλον χωρίς τις αγκυλώσεις του παρελθόντος".

Το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ανάπτυξης Δ.Ε.Κ.Α, θα συμμετάσχει στην εκδήλωση με αντιπροσωπεία του αποτελούμενη από μέλη του Δ.Σ. ενώ σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του φορέα Δρ. Νίκος Καραγιαννίδης.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν και να χαιρετίσουν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων που εκπροσωπήθηκαν στην βουλή των Ελλήνων την τελευταία περίοδο και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα περισσότερα κόμματα αναμένεται να αποδεχτούν την πρόσκληση και να στείλουν αντιπροσώπους.